Sundhed for dig

Sundhed for dig på Samsø september 2019

- Yogaretreat hvor din krop er i fokus

Du bliver inviteret og guidet igennem yoga morgen og eftermiddag/aften med fokus på områder og funktioner i kroppen. Hver yogatime vil tage dig på en rejse ind i kroppen hvor sindet kan få ro og du bare kan være imens fokus skifter afhængig af tema for yogaen.

Yogaundervisningen indeholder en kombination af klassiske yogastillinger, flowsekvenser, meditationer, kropsscanninger og afspændinger. Det er Hatha yoga krydret med øvelser fra yinyogaen.

Der vil desuden være oplæg dagligt omkring kroppens funktioner – måske ny viden for dig eller måske serveret på en ny måde, der gør at du tager hjem med en ny vinkel på din egen krop, dens funktioner og dens velbefindende.

Yogaen er en forening af krop og sind og da vi ofte er ”meget oppe i vores hoveder” vil disse tre dage give dig mulighed for at finde ind i dig selv og ned i din krop og måske vil du blive mere klar på, hvor i kroppen du skal have fokus for, at du nærmer dig hvad der er sundhed for dig.

Retreatet giver også plads til stunder, hvor du kan trække dig tilbage og reflektere i stilhed.

Samsø retreat er placeret på den skønneste plet midt i skoven og tæt på så du har rig mulighed for at bruge naturen til gåture, cykelture og refleksioner.

Snart kommer info om kommende retreat på Samsø fra d 14-17 maj 2020

Samsø Retreat

Samsø Retreat