Behandlingsmåde

Senetensbehandling er en manuel teknik til at afspænde muskulatur, øge blodgennemstrømningen i muskelvævet, skabe øget bevægelighed i muskler og led samt lindre smerter.

Senetensbehandling aktiverer en refleks i kroppen, som arbejder sammen med en konstant sansning der sker i kroppen. Denne sansning der sker i kroppen fortæller nervesystemet, hvordan balancen er mellem muskel, sene og led. Er der en ubalance grundet en skade, en kropsholdningstendens, ensidigt arbejde eller andet kan kroppen have brug for at blive afspændt og balanceret ved manuel behandling.

Behandlingen foregår ved lange strøg på musklerne og et tryk på det sted hvor musklen går over i en sene og hæfter på knoglen. Effekten af behandlingen øges ved en samtidig aktivering af musklen så derfor deltager du undervejs med bevægelser der aktiverer den muskel der arbejdes med.

Der vil undervejs bliver instrueret i brug af vejrtrækningen, da denne har betydning for iltningen af vores muskler og derved optagelse af næringsstoffer og udskillelse af affaldsstoffer.