Sundhed for dig

Sundhed for dig

Sundhed for dig

Sundhed er mange ting og der er ingen er os der er helt ens. Men en ting er sikkert det er vi er hver især nød til at tage ansvaret for vores eget velbefindende.

Så hvornår har du gjort status over hvad der er Sundhed for dig?

Jeg vil gerne inspirere og guide dig til at få øje på hvor du kan starte hvis du ønsker at lave livsstilsændringer.

Jeg har igennem mange år arbejdet med dette område og jeg tilbyder en workshop, hvor der vil være teori om kroppens funktioner og du vil udarbejde dit eget sundhedshjul og om det drejer som du ønsker det skal dreje.

Dette sundhedshjul kan bruges som et parameter og et arbejdsredskab. Det giver dig en ide om hvilke områder som for dig er et sted at starte med livsstilsfokus og ændringer - det hele med udgangspunkt i din situation og i dine ønsker.

Det er egentlig simpelt og så alligevel komplekst da vaner og livsstil er virkelig udfordrende at ændre på. Men er du klar så er jeg klar til, at dele ud af 25 års viden og erfaring. Jeg ved på egen krop, at der er rigtig meget at gøre for at styrke kroppens selvhelbredende kræfter.

Du vil gå hjem med råd og vejledning til de tre vigtigste områder som du kan fokusere på.

Dagen er med fuld forplejning med vegetarisk mad, sunde snacks, the og kaffe. Dagen starter med en times yoga og der indgår åndedrætsøvelser og bevidsthedstræning.

Sundhed for dig workshop

Dato: Når der kan samles 10 deltagere. Skriv gerne en mail hvis du  interesseret i denne workshop

Sted:Blegbanken 3, 2 sal 7100 Vejle

Pris pr. person: 995,00 kr.

Kontakt: ad@sundhedfordig.dk eller 21287292